DISC COLLECTIE

 
Heatsail en Studio Piet Boon slaan de handen in elkaar en lanceren de nieuwe DISC by Piet Boon. De DISC is ontworpen met het onderscheidende Piet Boon-handschrift en heeft de unieke technische kern van de bestaande DOME. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Piet Boon.

DISC

STAANLAMP

DISC

HANGLAMP 

DISC

MUURBEUGEL

 Geniet elke dag en avond van buiten zitten met familie en vrienden, ook als het buiten kouder wordt. Waardeer de beleving, de plek en de momenten die je buiten creëert. Ook als je niet buiten bent is de DISC een geweldige eyecatcher voor je buitenruimte.
De DISC collectie is gemaakt in België.

ROESTVRIJ & WEERBESTENDIG

De DISC collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en RVS, daardoor geschikt voor gebruik buitenshuis.

LAAG ENERGIEVERBRUIK,
ZERO CO2 EMMISSIE

De DISC collectie verbruikt minder energie dan traditionele gaskachels. Omdat de DOME collectie 100% elektrisch is stoot het geen CO2 uit en heeft een laag energieverbruik van slechts 3,22 kWh.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Door gebruik te maken van zeer efficiënte en duurzame keramische verwarmingselementen, gecombineerd met de beste materialen, is de DISC collectie nagenoeg onderhoudsvrij.

BEREIK & GLOED

 Bereik tot 5 meter. Comfortabele warmte zonder rode gloed, ideaal voor een tafel van 6 personen.