LEAF COLLECTIE

.  De LEAF is een unieke zonweringoplossing met licht en geïntegreerde verwarming 
die van je terras een plek maakt waar je nooit meer weg wilt.
Voeg de optie verneveling toe en je waant je helemaal in het paradijs.

LEAF


De LEAF opent en sluit automatisch met een aanraking van uw vinger, terwijl uw gasten eronder kunnen blijven. Wereldwijd gepatenteerd. Vergeten om het te sluiten? Geen probleem als er te veel wind
staat, voelt hij de vibratie en sluit zich voor u. In geopende toestand krijgt u een enorm oppervlak van 4,6 bij 3,6 meter. En u kunt hem natuurlijk 360° draaien

Als het donker wordt, doet u het licht aan. 6 lichtpunten verdeeld over de lengte van de LEAF geven u genoeg licht. Na het avondeten? Met het geïntegreerde touchpanel kunt u de lichten dimmen.

Zet de ingebouwde verwarming aan als het wat frisser wordt. Discrete ver-infrarood verwarmingselementen geven u de meest aangename warmte. Ze zijn ook gelijkmatig verdeeld
over de lengte van de LEAF, dus iedereen geniet ervan. En natuurlijk zijn er verschillende niveaus van warmte.

Als het echt te warm wordt, kunt u de verneveling aanzetten. Geïntegreerde kanalen aan beide zijden van de LEAF zorgen voor een fijne nevel. Een combinatie van zeer kleine openingen
en hoge druk laat water in de lucht verdampen voordat uw haar er kroezend van wordt. Het koelt de omgevingslucht met 15°C. Controle over hoe en wanneer? Gebruik de smartphoneapp en u bent de koelmeester.

BROCHURE BUY

 De buitenkamer heeft een rust als geen ander. Een comfortabele, uitnodigende ruimte met frisse lucht en een schilderachtige omgeving. Het essentiële element van de buitenkamer is echter schaduw. De voornaamste reden waarom mensen ervoor kiezen om hun buitenruimte te vermijden, is gebrek aan beschutting tegen hitte en regen.

Het bieden van de nodige schaduw is wat onze LEAF het beste doet – het biedt bescherming tegen de elementen, het verwarmt, verkoelt en verlicht met een onmiskenbare stijl. Het elegante LEAF-vormige ontwerp van deze toekomstbestendige oplossing gaat harmonieus op in zijn omgeving.

ROESTVRIJ & WEERBESTENDIG

De LEAF collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en RVS, daardoor geschikt voor gebruik buitenshuis.

LAAG ENERGIEVERBRUIK,
ZERO CO2 EMMISSIE

De LEAF collectie verbruikt minder energie dan traditionele gaskachels. Omdat de LEAF collectie 100% elektrisch is stoot het geen CO2 uit en heeft een laag energieverbruik van slechts 3,12 kWh.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Door gebruik te maken van zeer efficiënte en duurzame keramische verwarmingselementen, gecombineerd met de beste materialen, is de LEAF collectie nagenoeg onderhoudsvrij.

BEREIK & GLOED

 Bereik tot 6 meter. Comfortabele warmte zonder rode gloed, ideaal voor een tafel van 8-12  personen.